Tetőtéri kerttervezési ötletek

Tetőtéri kerttervezési ötletek


11 csodálatos tetőtéri kerttervezési ötlet, amely elkápráztat

A tetőtéri kertek mindig szépek és vonzóak. Ha van egy kert a tetőn, az nemcsak szép, hanem vonzó is lesz. Ön automatikusan elkezd több időt tölteni ott. A tetőtéri kertek csodálatos ülőhelyek, ahol élvezheti a békét és a természetet, különösen, ha városban él. Függetlenül attól, hogy már van kertje a tetőn, vagy tervezi, hogy lesz, itt van néhány csodálatos tetőkert, amely inspirálja Önt egy kiemelkedő tetőkert kialakítására.

1. Nyitott tetőkert

Nyitott tetőkert

A kert nyitva tartása kiváló módja annak, hogy kicsiben is nagynak tűnjön. Ez a tervezési ötlet azoknak az embereknek megfelel, akiknek nincs sok tetőtéri helyük. Ez a kis kert rendkívül kellemes területté varázsolja tetőjét. Ez a kialakítás azonban nem biztosít sok magánéletet, hacsak nem ad hozzá kerítést.

2. Magas növények és fák

tetőkert kialakítása

A magas fák és növények gyönyörű kertet alkotnak, és pajzsot képeznek a szomszédok szemével szemben. Ez a kialakítás segít megőrizni magánéletét és nyugalmát. Ez lesz a menedéked a várostól. Ráadásul rendkívül olcsó. A magas növények és fák általában olcsók.

3. Magaságyás kert

tetőtető

Ez az egyik legszebb tetőtéri kerttervezési ötlet. Ez az ötlet lehetővé teszi néhány növény termesztését, és a természetet a háztetőre viszi, miközben megőrzi a kortárs dizájnt. Létrehozhat fából vagy fémből emelt ágyakat. Mindkettő dekoratív. Bármilyen méretben elkészítheti őket. De ez a kialakítás nem túl olcsó.

4. Kortárs tetőkert kialakítás

tetőtéri kert

Ez egy csodálatos dizájn, amely lenyűgöző ülőrésszel varázsolja a háztetőt. Gyönyörű, modern, és főleg rendkívül elegáns. Ráadásul nagyon változatos. Különböző méretű, különböző elemeket tartalmaz. Az összes elem azonban tökéletesen illeszkedik egymáshoz. Röviden, ezzel a kialakítással a tetőkertje lesz a kedvenc helye.

5. Egyszerű tetőkert

tetőkert 11

tetőtéri kert

Egy egyszerű kerttervezés a tetőn néha elég ahhoz, hogy lenyűgöző legyen. A fenti két kép illusztrációként két rendkívül csábító és díszítő mintát tartalmaz. Ezek a tervek meglehetősen egyszerűek, és nem tartalmaznak sok elemet és növényt. Ennek ellenére csodálatosak. Bebizonyítják, hogy csak egy kertre és néhány bútorra van szüksége ahhoz, hogy lenyűgözővé tegye a tetőt.

6. Kerti vízesés

víz funkciót

Ha olyan szemet gyönyörködtető dizájnt keres, amely teljesen átalakítja a háztetőt, akkor ezt a kerttervezést kell választania. Ezzel a dizájnnal a háztetője rendkívül szórakoztató térré válik, amelyet soha nem fog megunni.

7. Jól megvilágított Graden

kis tetőterasz kerti világítás

Ez a kialakítás nem csak megvilágítja a háztetőt, hanem nagyon békés, szenvedélyes és romantikus légkört is teremt. Ezzel a kialakítással a háztetőt egy nagyon pihentető területté varázsolja, ahol rendkívül érdekes kilátásban gyönyörködhet a természetben.

8. Színes tetőkert

kis tetőterasz kert ötletek 4

Semmi sem jobb, mint néhány szín hozzáadásával gyönyörűvé és örömtelivé varázsolni a tetőt. A színes bútorok és a színes növények elegendőek ahhoz, hogy minden tetőt gyönyörűvé varázsoljon. Sőt, ha színes helyen ül, megszabadít a stressztől és a nyomástól. A színek jó hatással vannak az emberi pszichológiára.

9. Tetőtéri függőleges kerttervezés

kis terasz padlója

A tetőtéri függőleges kertek nagyon díszesek és praktikusak. Rendkívül szépek. Annyi eleganciát és bájt kölcsönöznek a tetőnek. Ráadásul nem foglalnak helyet. A tetőtéri függőleges kert lehetővé teszi, hogy sok szabad helyet élvezhessen a tetőn.

10. Elegáns tetőkert

Tetőterasz kerttervezés

Bár ez a kialakítás nem egy pénztárcabarát kialakítás, érdemes megtenni. Ez a drága csábító kialakítás lehetővé teszi, hogy mennyei tetőkertje legyen. Ez a dizájn határozottan az egyik legelegánsabb forma, amit valaha láttam. Imádom a padlót, de nyilvánvalóan ez a legdrágább alkatrész.

11. Egy nagy tetőkert

gyönyörű tetőkert 3

Ez az egyik legszebb tetőkert. Egyszerűen elképesztő. 

Ennek az imádnivaló kertnek a kialakításához azonban nagy tetővel kell rendelkeznie.

Ezek a legszebb tetőtéri kerttervezési ötletek. Ezek a tervezési ötletek rendkívül kellemes hellyé varázsolják a háztetőt.

Remélem tetszettek ezek a tervezési ötletek.

Élvezze a tetőkert kialakítását!

Forrás:https://gardenerknowhow-com.translate.goog/11

Tetszett a cikk?

 

Kiemelt ApróHirdetések

További kiemelt ApróHirdetések »

 

1001Virág cikkek

További cikkek »

 

...